Blog

Op deze pagina schrijven we blogs over alles wat met het werken en leren in de zorg te maken heeft. Ook plaatsen we filmpjes over onze medewerkers en de mooie momenten die zij met cliënten beleven. Veel kijk- en leesplezier gewenst!

14 september 2020

We spraken.. Margret over haar werk als Regieverpleegkundige

Margret is op latere leeftijd in de zorg gaan werken. Inmiddels is ze regieverpleegkundige. Lees hier wat haar werk bijzonder maakt.

Lees meer
10 augustus 2020

We spraken.. Stephanie over haar werk als Verpleegkundige

Stephanie is verpleegkundige op de observatie afdeling in de Pronsweide. Lees in de blog wat dit inhoudt.

Lees meer
14 juli 2020

Wij spraken.. Kim over haar werk als Verpleegkundige

Kim is Verpleegkundige op de afdeling PG-intensief. Daarnaast beheert zij het populaire Instagram-account kimindezorg. Lees verder!

Lees meer
25 juni 2020

Wij spraken.. Marloes over haar werk als Wijk- en Wondverpleegkundige

Marloes is wijk- en wondverpleegkundige binnen de thuiszorg. Ze vertelt in deze blog vol enthousiasme over wat haar werk zo bijzonder maakt.

Lees meer
17 mei 2020

Wij spraken.. Lian over haar werk als Logopedist

Lian werkt als logopedist op de Pronsweide in Winterswijk. Na haar stage is ze zo enthousiast geworden dat ze niet meer is weggegaan. Hoe dat kan, lees je in deze blog.

Lees meer
31 maart 2020

Wij spraken.. Sofia over haar werk als Verzorgende IG

Sofia werkt met veel plezier op de somatische afdeling op De Hoge Weide. Tot de dag van vandaag heeft ze nog geen moment spijt van haar baan als Verzorgende IG. Lees in deze blog haar verhaal.

Lees meer
05 maart 2020

Merel over zorgopleidingen

Welke opleiding heb je eigenlijk nodig om in de zorg te kunnen werken? En welke zijn er precies? In deze blog vertelt Merel je er meer over.

Lees meer
18 juni 2019

Wij spraken.. Joost over zijn werk als Ergotherapeut

Ouderenzorg heeft een beetje een ‘suf’ imago, ik dacht eerst ook dat het suf was, maar tijdens mijn eerste stage in de ouderenzorg kwam ik erachter dat het juist leuk is! Ergotherapeut Joost vertelt in deze blog over zijn mooie vak.

Lees meer
12 maart 2019

Wij spraken.. Joke over haar werk als Verpleegkundige revalidatie & thuiszorg

Joke werkt al bijna 30 jaar bij Marga Klompé, in verschillende functies. Op dit moment heeft ze een mooie combinatiefunctie. Lees in deze blog haar verhaal.

Lees meer