Vakantiewerk

Jouw carrière...

Boek je vakantiewerk bij Marga Klompé

Wil jij niet stilzitten in de vakantieperiode en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende vakantiebaan in de zorg? Boek bij ons je vakantiewerk en verdien een leuk salaris! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor in de zorg, de huishouding, de facilitaire dienst of de horeca.

Al (wat) ervaring in de zorg?

Ben je ouder dan 15 jaar en volg je een zorgopleiding? Of heb je misschien al wat ervaring opgedaan tijdens stages en wil je dit graag toepassen in de praktijk? Kom dan vakantiewerk doen bij ons in de (thuis)zorg. 

Als verzorgende of verpleegkundige help je onze bewoners bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Zoals het aan- en uitkleden, douchen, wassen en naar bed gaan. Maar ook bij het toedienen van medicatie of wondverzorging. Voor de functie verzorgende of verpleegkundige zijn we op zoek naar leerlingen die een opleiding in de zorg volgen of hebben afgerond op niveau 2, 3, 4 of 5.

Zorg in het woonzorgcentrum of op een verpleegafdeling

Op onze locaties verleen je zorg aan onze bewoners. Je bent verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn. Maar dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Bij ons werk je echt samen als team. 

Kom vakantiewerk doen op een van onze locaties in Aalten, Beltrum, Bredevoort, Groenlo, Laren (Gld), Lichtenvoorde, Lochem of Winterswijk.

Zorg in de thuiszorg

Werken in de thuiszorg betekent hulp en zorg bij de cliënt thuis. Door jouw hulp kunnen onze cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. 

Als thuiszorgmedewerker ben je veel op pad en werk je zelfstandig. Je rijdt met eigen vervoer van cliënt naar cliënt. Uiteraard krijg je deze kilometers vergoedt. Hoewel je veel alleen werkt, kun je natuurlijk altijd terugvallen op je collega's. Het werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bij Marga Klompé bieden we thuiszorg aan in de regio's: Aalten, Berkelland, Oost-Gelre, Lochem en Winterswijk. 

Geen ervaring, maar wel een hart voor de zorg?

Heb je nog geen ervaring in de zorg, maar wil je wel graag in de zorg werken? Ook dan kun je bij ons komen werken in de vakanties. Bijvoorbeeld in de huishouding, horeca of als medewerker welzijn. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals schoonmaken, een spelletje doen met bewoners of koffie rondbrengen op de afdelingen. 
 

Wat bieden we jou?

  • Een leuke afwisselende vakantiebaan
  • Flexibele werktijden, zodat je genoeg tijd overhoudt voor leuke uitjes.
  • Goed salaris
  • Goede begeleiding van collega's
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de zorg

Vakantiewerk bij Marga Klompé

Bij Marga Klompé zetten wij ons samen dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar.

Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is.

Boek je vakantiewerk

Vragen?

Heb je vragen over vakantiewerk bij Marga Klompé of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een appje of bel naar 0651131669. Onze collega's van team recruitment helpen je graag. 

Onze collega's vertellen...

Van stage naar bijbaan met Kiomi

Kiomi's stage is zo goed bevallen dat ze naast haar studie is blijven werken bij Marga Klompé.

Lees meer

Yannick over zijn vakantiewerk bij Marga Klompé

Yannick had een heel ander beeld van werken in de ouderenzorg. Dat hij het zó leuk zou vinden, had hij niet verwacht.

Lees meer

Jannet over de nieuwe verkorte opleiding bij Marga Klompé

Jannet werkt al 10 jaar als leerwerkcoach bij ons. Ze begeleidt leerlingen en is interne trainer voor onze praktijkcoaches.

Lees meer