Vakantiewerk

Jouw carrière...

Boek je vakantiewerk bij Marga Klompé

Wil jij niet stilzitten in de vakantieperiode en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende vakantiebaan in de zorg? Boek bij ons je vakantiewerk en verdien een leuk salaris! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor in de zorg, de huishouding, de facilitaire dienst of de horeca.

Al (wat) ervaring in de zorg?

Ben je ouder dan 15 jaar en volg je een zorgopleiding? Of heb je misschien al wat ervaring opgedaan tijdens stages en wil je dit graag toepassen in de praktijk? Kom dan vakantiewerk doen bij ons in de (thuis)zorg. 

Als verzorgende of verpleegkundige help je onze bewoners bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Zoals het aan- en uitkleden, douchen, wassen en naar bed gaan. Maar ook bij het toedienen van medicatie of wondverzorging. Voor de functie verzorgende of verpleegkundige zijn we op zoek naar leerlingen die een opleiding in de zorg volgen of hebben afgerond op niveau 2, 3, 4 of 5.

Zorg in het woonzorgcentrum of op een verpleegafdeling

Op onze locaties verleen je zorg aan onze bewoners. Je bent verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn. Maar dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Bij ons werk je echt samen als team. 

Kom vakantiewerk doen op een van onze locaties in Aalten, Beltrum, Bredevoort, Groenlo, Laren (Gld), Lichtenvoorde, Lochem of Winterswijk.

Schrijf je in voor deze vakantiebaan

Zorg in de thuiszorg

Werken in de thuiszorg betekent hulp en zorg bij de cliënt thuis. Door jouw hulp kunnen onze cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. 

Als thuiszorgmedewerker ben je veel op pad en werk je zelfstandig. Je rijdt met eigen vervoer van cliënt naar cliënt. Uiteraard krijg je deze kilometers vergoedt. Hoewel je veel alleen werkt, kun je natuurlijk altijd terugvallen op je collega's. Het werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Bij Marga Klompé bieden we thuiszorg aan in de regio's: Aalten, Berkelland, Oost-Gelre, Lochem en Winterswijk. 

Geen ervaring, maar wel een hart voor de zorg?

Heb je nog geen ervaring in de zorg, maar wil je wel graag in de zorg werken? Ook dan kun je bij ons komen werken in de vakanties. Bijvoorbeeld in de huishouding, horeca of als medewerker welzijn. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals schoonmaken, een spelletje doen met bewoners of koffie rondbrengen op de afdelingen.

Schrijf je in voor deze vakantiebaan

Wat bieden we jou?

  • Een leuke afwisselende vakantiebaan
  • Flexibele werktijden, zodat je genoeg tijd overhoudt voor leuke uitjes.
  • Goed salaris
  • Goede begeleiding van collega's
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de zorg

Vakantiewerk bij Marga Klompé

Bij Marga Klompé zetten wij ons samen dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar.

Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is.

Vragen?

Heb je vragen over vakantiewerk bij Marga Klompé of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een appje of bel naar 0651131669. Onze collega's van team recruitment helpen je graag. 

Onze collega's vertellen...

Van betekenis blijven tijdens je pensioen met Marian

Dat thuiszitten vindt Marian maar niks. Ze wil graag nog van betekenis zijn voor de ander. Ook tijdens haar pensioen.

Lees meer

Van kantoorbaan naar droombaan met René

Via een loopbaanadviestraject kwam René na een burn-out in de zorg terecht. Hij doet eindelijk iets wat hij echt leuk vindt.

Lees meer

Marjo over haar switch naar de zorg

Op de dag van haar sollicitatie hoorde ze al dat ze was aangenomen. Zo snel kan het gaan!

Lees meer