Herintreder

Herintreder

Heb jij nog steeds een hart voor de zorg?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige 'oud- verzorgenden (ig) en oud-verpleegkundigen'!

Ben jij al een tijdje niet meer werkzaam in de directe zorg? En zou je dat misschien wel weer willen? We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over herintreden in de zorg. Of je nu wel of geen baan hebt. 

Voor wie?
Om allerlei redenen kan het zijn dat je (lang) niet gewerkt hebt in de verpleging-en verzorging. Bijvoorbeeld door keuzes in je privéleven of een uitstapje naar een andere branche. Of je hebt wel je diploma in de zorg- en welzijnssector gehaald, maar bent daar uiteindelijk helemaal niet aan het werk gegaan. Maar nu wil je de draad oppakken en juist wel aan de slag in de zorg. Je weet dat er stappen te nemen zijn voordat je aan het werk kunt. Maar welke zijn dat?

Bij ons is het mogelijk om als ‘herintreder’ aan de slag te gaan, waarbij wij jou weer bekwaam maken om je vak als zorgprofessional uit te kunnen voeren. Samen met de regiomanager en je team ga je kijken wat er voor nodig is om weer in je vak aan de slag te kunnen gaan. Dit kan een opbouwend traject zijn, waarbij we samen werken richting die stip aan de horizon. Vrijblijvend contact opnemen met ons kan altijd. Vind je het spannend om weer terug te keren in de zorg? Dat hoeft echt niet. Ieder traject is een maatwerktraject, waarbij we in jouw tempo en achtergrond een passende aanpak kiezen en jij uiteindelijk weer een zelfstandige zorgprofessional wordt!

Benieuwd en wil je meer weten?
Neem contact op met Milou via m.weeink@szmk.nl of telefonisch via T 06 8270 8386.

Bekijk onze vacatures