Events

Events

Kindervakantiefestijn

​Medewerkers met kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen tijdens de zomervakantie bij Marga Klompé meedoen met het kindervakantiefestijn. Dat is geen reguliere kinderopvang maar een festijn waarbij de kinderen onder deskundige leiding spelen, creatief bezig zijn en er op uit gaan. Marga Klompé wil medewerkers hiermee in staat stellen in de zomervakantie te werken zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de opvang van de kinderen. En de kinderen een leuke en plezierige tijd aanbieden!

Medewerkers Event

Bewoners en cliënten staan op de eerste plek. Onze medewerkers zorgen samen met hen voor het beste van elk moment. Iedere dag. Ook de medewerkers zijn belangrijk voor Marga Klompé. Daarom biedt de organistie hen een jaarlijks in november Medewerkers Event aan. Een moment waarin wij graag onze medewerkers in het zonnetje zetten door hen te trakteren op een leuke en inspirerende dag!  

Tijdens het Medewerkers Event willen we inspireren en verbinden, maar vooral onze medewerkers een leuke dag bezorgen! Ieder jaar maken we een boeiend programma waarin diverse sprekers aan het woord komen. Passend bij thema's en onderwerpen die actueel en relevant en door de (zorg)medewerkers zelf benoemd zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan en daarin willen wij hen iets extra's bieden.

Wanneer jij in dienst komt bij Marga Klompé kun je ook deelnemen aan de bijeenkomsten. Zien we jou tijdens het volgende Medewerkers Event? Je bent van harte welkom!