Events

Events

Medewerkers Event

Wij zijn enorm trots op onze medewerkers. Zij zetten zich enorm hard in om samen met onze cliënten en bewoners het beste uit elke dag te halen. Jaarlijks organiseren we het Medewerkers Event. Een moment waarin wij graag onze medewerkers in het zonnetje zetten door hen te trakteren op een leuke en inspirerende dag!  

Tijdens het Medewerkers Event inspireren en verbinden we, maar bezorgen vooral onze medewerkers een leuke dag. Ieder jaar maken we een boeiend programma waarin diverse sprekers aan het woord komen. Passend bij thema's en onderwerpen die actueel en relevant en door de (zorg)medewerkers zelf benoemd zijn.

Wanneer jij in dienst komt bij Marga Klompé kun je uiteraard deelnemen aan de bijeenkomsten. Zien we jou tijdens het volgende Medewerkers Event? Je bent van harte welkom!

Kindervakantiefestijn

​Medewerkers met kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen tijdens de zomervakantie bij Marga Klompé meedoen met het kindervakantiefestijn. Dat is geen reguliere kinderopvang, maar een festijn waarbij de kinderen onder deskundige leiding spelen, creatief bezig zijn en er op uit gaan. Super leuk en gezellig dus! Marga Klompé wil medewerkers hiermee in staat stellen in de zomervakantie te werken zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de opvang van de kinderen. De kinderen hebben gegarandeerd een leuke en plezierige tijd!