Opnieuw werken in de zorg? Kom bij ons werken!meer informatie

Werken en leren

Werken en leren

Werken en leren in de zorg

Opleiden, leren en ontwikkelen staan hoog in het vaandel van onze organisatie. Medewerkers krijgen volop de kans om door te groeien en zich verder te ontwikkelen in hun vak. Opleiden is ontwikkelen, jezelf ontplooien, betere kansen voor nu en in de toekomst. Als organisatie faciliteren we dat jouw kennis altijd up-to-date is, maar we verwachten wel dat jij verantwoordelijkheid neemt voor je eigen vakmanschap.
 

Leerwerkplek (BBL) en stageplaatsen (BOL)

​Wil je je ontwikkelen en verder leren en wil je dat graag in de beroepspraktijk doen? Dan kun je bij ons terecht voor een opleidingsplaats in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Je combineert leren en werken in een praktijkervaringsgerichte leerroute waarbij je opgeleid wordt tot verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4). Deze opleidingstrajecten zijn individuele trajecten, opleidingsduur is afhankelijk van je vooropleiding. Je volgt de opleiding aan het Graafschap College.

Je komt leren en werken binnen verschillende afdelingen van Marga Klompé. Zo doe je ervaring op in onze kleinschalige woonzorgcentra, verpleeghuizen en de thuiszorg. Tijdens je opleiding ga je een leerarbeidsovereenkomst aan met Marga Klompé. Je ontvangt een salaris conform de CAO-VVT.

Interesse?

Houd onze vacatures in de gaten! We hebben verschillende wervingsprocedures gedurende het jaar. Deze bestaan uit diverse instroommomenten, (sept.- nov.- febr. en april). Blijf hiervoor de vacaturepagina in de gaten houden, want hier worden deze vacatures gepubliceerd. Meer weten over leerwerkplekken bij Marga Klompé? Stuur een mail naar de collega's van Leren en Ontwikkelen via lerenenontwikkelen@szmk.nl.

Stageplaatsen (Beroeps Opleidende Leerweg, BOL)

Onze organisatie biedt voor diverse opleidingen stageplaatsen aan. Dit geldt niet alleen voor de opleidingen in de zorg, maar bijvoorbeeld ook voor administratieve of facilitaire opleidingen. Wil je meer informatie over stages (BOL) of je aanmelden? Mail dan naar lerenenontwikkelen@szmk.nl.

Bekijk onze vacatures

Leren op een leerafdeling

In locatie De Hoge Weide in Lochem hebben we een leerafdeling. Dat is een stageomgeving waar je, afhankelijk van je opleiding, voor een langere periode samen met stagiaires van andere opleidingen een afdelingsteam vormt. Het unieke hiervan is dat je van en met elkaar kunt leren, multidisciplinair. Je gaat er zelfstandig leren en werken. Na enige weken ben je al zelfstandig inzetbaar voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Deze werkzaamheden betreffen niet alleen de kerntaken maar bijvoorbeeld ook de organisatie van de afdeling en overleg met collega’s. Je komt dus met alle aspecten van je beroep in aanraking.