Wat doen wij?

Thuiszorg

De thuiszorg van Marga Klompé biedt alle zorgproducten van huishoudelijke verzorging en persoonlijke verzorging, tot intensieve verpleeghuiszorg in de thuissituatie. Het streven is om de zorg- en dienstverlening zoveel mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving aan te bieden. Wij doen dit vanuit wijkteams bij u in de buurt. Deze wijkteams hebben een beperkte omvang, zodat er maar een beperkt aantal verzorgenden bij u thuis komt. Vertrouwde gezichten die uw situatie kennen.

Benieuwd waar Marga Klompé voor staat?

Wonen met zorg

Voor cliënten die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er de woningen met zorg (huurwoningen), verpleeghuizen en groepswoningen in Aalten, Beltrum, Bredevoort, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem en Winterswijk. Ook bieden wij deeltijdzorg in dagcentra. Ons devies hierbij is ‘dicht bij huis en gemakkelijk te bereiken’, zodat cliënten zo gewoon mogelijk en met maximale zelfstandigheid kunnen wonen en leven. Met respect voor ieders levenswijze, een grote mate van betrokkenheid én een cliëntgerichte werkwijze zorgen wij er voor dat het leven de moeite waard is en blijft. Bij ons telt ieder mens.

weetjes enzo
Marga Klompé in getallen
8,1

Medewerkers hebben Marga Klompé een 8,1 gegeven in het medewerkerstevredenheidsonderzoek.

<strong>Marga Klompé</strong> onze naamgeefster, zou nu 106 jaar oud zijn.
106

Marga Klompé onze naamgeefster, zou nu 106 jaar oud zijn.

30
Karin

De meest voorkomende voornaam onder de medewerkers is Karin. 30 medewerkers hebben deze voornaam.

Werken @ Marga

Werken @ Marga betekent werken in een persoonlijke en betrokken organisatie met ruimte voor groeimogelijkheden. Wil jij ook graag bij ons komen werken? Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo kun je bijvoorbeeld extra gewerkte uren inzetten voor een (elektrische) fiets. Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.
  • Ken je ons jaarlijkse kindervakantiefestijn?
  • We organiseren jaarlijks een tweedaags inspirerend medewerkers event voor al onze medewerkers
  • Meer weten? Bekijk onze mooie momenten en zie wat Werken @ Marga voor jou kan betekenen.