Vitaliteit en gezondheid

Lekker in je vel bij Marga Klompé

We hebben het beste voor met jou als medewerker. Want als jij goed in je vel zit en je fit voelt, kun je met plezier het werk doen. Om ervoor te zorgen dat jij fluitend naar je werk gaat, bieden we je een aantal mogelijkheden aan om fit en gezond te blijven. Denk hierbij aan workshops, sportdeelname, yogalessen, coaching, cultureel aanbod met korting of een fijne stoelmassage om even weer tot jezelf te komen. Maar ook geven we voorlichtingen en adviezen, zodat jij zo veilig mogelijk werkt en zodat je mentaal en fysiek goed blijft werken. 

Gezond en fit werken en leven

Om jou kennis te laten maken met gezond leven en werken, bieden we trainingen en workshops aan. Hierbij gaat het over onderwerpen als: wat doet stress met je, meer bewegen thuis en op het werk, hoe combineer ik mijn rol als mantelzorger, werken in de overgang of tips en adviezen om gezonder te eten. Ook komen dit soort thema’s terug in onze vitaliteitsweek, die we twee keer per jaar organiseren. Bij ziekte en verzuim ondersteunen we medewerkers in het belang van spoedig herstel. Daarnaast bieden we regelmatig interessante lezingen aan om je kennis te vergroten. Zo hadden we tijdens ons Medewerkers Event in 2023 een lezing van Erik Scherder, over de werking van je brein en het belang van een gezonde leefstijl. We proberen het aanbod zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoefte van medewerkers.

 

Korting bij een sportschool of liever sparen voor een goede fiets?

Via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden krijgt elke medewerker een persoonlijk budget dat besteed kan worden aan bijvoorbeeld een korting op een abonnement bij de sportschool of sparen voor een nieuwe fiets.

Vitaal naar je pensioen

We mogen steeds langer door werken. Samen met jou werken we dan ook graag op een vitale manier naar je AOW leeftijd toe. Wil je eerder stoppen met werken of wil je minder werken en een deel van je pensioen opnemen? Alles is bespreekbaar en we maken dan ook met jou inzichtelijk wat de (financiële) gevolgen zijn van de keuzes die je maakt.

Kom werken bij Marga Klompé

Samen met ons vitaal en gezond werken? Kom bij ons aan de slag en kijk op onze vacaturepagina. Ben je gewoon eens benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel dan met onze collega’s van recruitment via 0612345678. Of mail naar recruitment@szmk.nl en laat je gegevens achter.

Bekijk vacatures

Onze collega's vertellen

Van betekenis blijven tijdens je pensioen met Marian

Dat thuiszitten vindt Marian maar niks. Ze wil graag nog van betekenis zijn voor de ander. Ook tijdens haar pensioen.

Lees meer

Van kantoorbaan naar droombaan met René

Via een loopbaanadviestraject kwam René na een burn-out in de zorg terecht. Hij doet eindelijk iets wat hij echt leuk vindt.

Lees meer

Marjo over haar switch naar de zorg

Op de dag van haar sollicitatie hoorde ze al dat ze was aangenomen. Zo snel kan het gaan!

Lees meer