Stages

Jouw carrière...

Kom praktijkervaring opdoen

Ben je op dit moment aan het studeren en heb je interesse om praktijkervaring op te doen? Bij ons zijn er diverse stagemogelijkheden beschikbaar, zowel op verschillende afdelingen als op verschillende niveaus. Of je nu op zoek bent naar een stage in de zorg, HR, finance, ICT, als fysiotherapeut, ergotherapeut of binnen de facilitaire dienst, het kan bij ons allemaal. Kom stagelopen!

Daarom is stage lopen bij ons zo leuk

Als erkend leerbedrijf bieden we je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen bij ons in de organisatie. Kom vaardigheden ontwikkelen, je kennis uitbreiden en een bijdrage leveren. Onze stages zijn ontworpen om jou een waardevolle ervaring te bieden die aansluit bij je studierichting en interesses. Er is genoeg aanbod om uit te kiezen.

De voordelen op een rijtje

Professionele begeleiding

Tijdens je stage word je begeleid door professionals die je ondersteunen en coachen om het beste uit jezelf te halen.


Ervaringen opdoen  

Je krijgt de mogelijkheid om in verschillende settingen te werken en een breed scala aan taken uit te voeren. Dit biedt een waardevolle kans om kennis te maken met diverse aspecten uit je opleiding en je vaardigheden (verder) te ontwikkelen.


Werken met professionals

Je werkt samen met professionals uit verschillende disciplines, zoals verpleegkundigen, verzorgenden, therapeuten en maatschappelijk werkers. Hierdoor krijg je een brede kijk op werken in de zorg. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking en kennisuitwisseling.

Betekenisvol werk:

Je levert op een waardevolle manier bijdrage aan het geluk en welzijn van onze ouderen. Of je nu werkt als zorgverlener, ondersteuner of binnen de facilitaire dienst, jouw bijdrage telt. Samen halen we het beste uit elk moment. 


Stagevergoeding

Afhankelijk van de opleiding die je volgt, ontvang je van ons een stagevergoeding. Een extraatje dat altijd goed van pas komt! Bij een MBO of HBO opleiding ontvang je stagevergoeding wanneer je minimaal 144 uur stage loopt. Hierover informeren wij je graag tijdens een kennismakingsmoment.

Samen een verschil maken voor onze ouderen

Als je stage bij ons komt lopen, maak je onderdeel uit van het team. Zoals onze medewerkers ook doen. Daarnaast biedt een stage de unieke kans om jezelf ontwikkelen, waardevolle ervaring op te doen en een verschil te maken in de zorgsector. Kom bij ons stagelopen en bouw aan een sterke basis voor je carrière. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar lerenenontwikkelen@szmk.nl.

Vragen?

Stuur een mail naar lerenenontwikkelen@szmk.nl.

Onze collega's vertellen...

Van betekenis blijven tijdens je pensioen met Marian

Dat thuiszitten vindt Marian maar niks. Ze wil graag nog van betekenis zijn voor de ander. Ook tijdens haar pensioen.

Lees meer

Van kantoorbaan naar droombaan met René

Via een loopbaanadviestraject kwam René na een burn-out in de zorg terecht. Hij doet eindelijk iets wat hij echt leuk vindt.

Lees meer

Marjo over haar switch naar de zorg

Op de dag van haar sollicitatie hoorde ze al dat ze was aangenomen. Zo snel kan het gaan!

Lees meer