Zin in een zinvolle, uitdagende en goedbetaalde bijbaan?

Zinvol
Ben je op zoek naar een bijbaan naast je MBO/HBO zorgopleiding? Een bijbaan waar jij je kennis in de praktijk kunt brengen en waardevolle ervaring op kan doen? Wij zoeken medewerkers voor een flexibele bijbaan in de zorg. Geef onze ouderen de zorg en aandacht die zij verdienen. 

Uitdagend
Je kunt aan de slag in een van onze thuiszorgteams en bij onze bewoners in verschillende locaties van Marga Klompé. We kijken samen waar je gezien jouw ervaring, kennis en niveau het beste inzetbaar bent. Je werk kan bestaan uit het begeleiden bij wassen, aankleden, maar ook uit het verzorgen en aanbieden van maaltijden en een zinvolle dagbesteding.

Goede voorwaarden
Je verdient een heel goed salaris, namelijk vanaf €11,17. Je wordt ingeschaald op basis van je inzetbaarheid en studiejaar. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding, een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). En je gaat aan de slag bij de 'Beste werkgever 2018-2019'. Want bij Marga Klompé zetten wij ons samen dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Wij geloven namelijk dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het een bijbaan is.

Kijk hier voor de vacature bijbaan in de zorg en reageer snel, dan ben je verzekerd van een mooie bijbaan naast je studie!

Vragen?
Neem dan contact op met de collega van afdeling recruitment via T 06 51 13 16 69 of per mail recruitment@szmk.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!