Wil jij als inval receptionist je steentje bijdragen?

JIJ draagt samen met je collega’s zorg voor een gastvrij en welkom gevoel voor vluchtelingen en bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst, informeert en verwijst vluchtelingen, gasten en medewerkers. En je voert diverse administratieve werkzaamheden uit. Je kan je verstaanbaar maken in de Engelse taal of beheerst de Russische of Oekraïense taal. Je komt samen te werken in een team met medewerkers huishouding, een facilitair coördinator, de huismeester en overige receptionisten. Je wordt aangestuurd en krijgt ondersteuning van de locatiecoördinator. Je komt werken in een invalpool met meerdere receptionisten.

WIJ vragen van jou een MBO 3 opleidingsniveau. Je hebt een BHV cursus gevolgd of bent bereidt deze te volgen. De receptie is 7 dagen in de week actief (7.00-23.00 uur). We verwachten dan ook dat je voor wisselende diensten beschikbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de opvang. Je hebt een gastvrije en open houding en kunt snel schakelen bij hectiek en emoties binnen de opvanglocatie. Je laat je niet snel van je stuk brengen. Je bent flexibel en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken. Je bent per direct of op korte termijn inzetbaar.

SAMEN Kom jij ons team versterken? Je krijgt een contract voor de duur van de periode van de opvang van de vluchtelingen tot maximaal 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Verschillende contracturen zijn bespreekbaar. Je komt tijdelijk in dienst bij Marga Klompé en wordt ingeschaald op basis van je leeftijd en ervaring.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.

Heb je vragen?
Voor inhoudelijke vragen en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Martijn Zomerplaag via 06 - 39 72 00 11.

Interesse? 
Dan nodigen we je uit om te solliciteren! Vul onderstaande vragen in en upload je cv en motivatiebrief. Martijn neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.  

Voor welke vacature solliciteer je?:
Akkoord:
Code: