Wil jij als huismeester je steentje bijdragen?

JIJ bent verantwoordelijk voor het verrichten van controles en (preventief) onderhoud op de opvanglocaties. Ook controle op inventaris, transport en terreinen behoort tot je werkzaamheden. Je doet klachten- en storingsonderhoudswerkzaamheden en geeft ondersteuning bij de technische dienstverlening aan installaties.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle zaken rondom technische storingen en of mankementen op de opvanglocaties. Je hebt dan contact met de beheerder en technisch beheerders van Marga Klompé bij locatie overstijgende storingen. Je kunt je verstaanbaar maken in de Engelse taal of beheerst de Russische of Oekraïense taal. Je komt samen te werken in een team met receptionisten, huishoudelijk medewerkers en de coördinator facilitair. Je wordt aangestuurd door de locatiecoördinator.

WIJ vragen van je, minimaal een technische opleiding op LBO niveau en/of technisch inzicht. Je bent per direct of op korte termijn beschikbaar. Wij zoeken iemand die zich herkent in de onderstaande eigenschappen en kwaliteiten:

  • Je werkt zelfstandig en houdt van een dynamische werkomgeving;
  • Je bent in het bezit van tact en sociale vaardigheden als luistervaardigheid en inlevingsvermogen;
  • Je hebt een dienstverlenende houding en kunt goed samenwerken;
  • Je bent een toegankelijke persoonlijkheid;
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen bij storingen.

SAMEN Kom jij ons team versterken? Je krijgt een contract voor de duur van de periode van de opvang van de vluchtelingen tot maximaal 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. We bieden je minimaal een contract van 28 uur. Je komt tijdelijk in dienst bij Marga Klompé en wordt ingeschaald op basis van je leeftijd en ervaring.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. 

Heb je vragen?
Voor inhoudelijke vragen en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Martijn Zomerplaag via 06 - 39 72 00 11.

Interesse? 
Dan nodigen we je uit om te solliciteren! Vul onderstaande vragen in en upload je cv en motivatiebrief. Martijn neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.  

Voor welke vacature solliciteer je?:
Akkoord:
Code: