Studeren en een (bij)baan in de zorg

Een (bij)baan in de zorg tijdens je studie is de ideale manier om naast het leren gelijk werkervaring op te doen!
Samen met jou kijken we naar jouw beschikbaarheid en hoe we dit kunnen combineren met het werken bij Marga Klompé. Want wat is nou leuker dan een goed betaalde bijbaan, werken bij een locatie of regio bij jou in de buurt en daarbij direct jouw kennis in de praktijk te brengen.

Studenten die bezig zijn met de opleiding Verzorgende IG, Verpleegkundige niv. 4 en HBO-V bieden wij de kans om alvast een bijdrage te leveren aan de zorg voor onze ouderen.

Heb je al een diploma in de zorg? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Ik heb de kans gekregen en gegrepen om verder te gaan.

Het geeft mij energie om weer naar school te gaan. Je ontwikkelt jezelf en wordt steeds kundiger. Het is ook zulk dankbaar werk.

Sofia Ouissa

Sofia is een bbl-leerling. Bbl staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Zij combineert werken met leren bij De Hoge Weide in Lochem

Van vakantiewerk naar bijbaan!

Ik ben bij Marga Klompé begonnen als vakantiekracht. Omdat ik de opleiding Verzorgende IG doe, is het fijn om direct ervaring op te doen in de zorg. Vanuit mijn vakantiewerk, heb ik nu een bijbaan naast mijn studie. Dat is prima te combineren.

Merel Klein Gunnewiek

Merel werkt als oproepkracht in een woonzorgcentrum bij Marga Klompé

De afwisseling maakt het leuk en dynamisch.

Geen enkele dag ziet er hetzelfde en dat maakt mijn werk dynamisch. De organisatie geeft mij het gevoel dat ik mezelf kan zijn.

Elise Roerdink

Elise werkt naast haar studie met veel plezier bij Marga Klompé

Sofia kreeg bij ons de kans om alvast een bijdrage te leveren aan de zorg voor onze ouderen. Sofia is BBL leerling. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Dit is een combinatie van werken en leren. Ze volgt een praktijkervaringsgerichte leerroute (PEGL) bij het Graafschap College en werkt op dit moment bij De Hoge Weide in Lochem. Bekijk hier het filmpje dat we van Sofia maakten.