Pak jouw moment!

Pak jouw moment

Elk moment is weer anders. Thuis en op je werk. Jij hebt de ambitie om van elk moment iets moois en succesvols te maken. Dat wordt dan jouw moment, waarin jij in je kracht staat. Van betekenis zijn is jouw drijfveer. Voor anderen, maar ook voor jezelf. En daar maken we ons hard voor als werkgever. Dat doen we met een nuchtere mentaliteit die past bij de regio. Zonder fratsen, maar met een glimlach.

Marga's aanbrengbonus

De zorgvraag groeit maar het (zorg)personeel neemt helaas niet toe. Er is een groot tekort aan (zorg)personeel in Nederland, ook bij ons. Roosters zijn daardoor moeilijk rond te krijgen. Wij kunnen jullie hulp bij het werven van nieuwe collega’s dus goed gebruiken. Ben jij onze ambassadeur?

Omdat wij jullie hulp erg waarderen hebben we een leuke actie bedacht: Marga’s aanbrengbonus. Ontvang een Marga’s Keuze Cadeaukaart t.w.v. €200,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt. Hoe leuk is dat? En de sollicitant krijgt een eigen echte Marga Klompé Dopper cadeau.

Aanmelden

Wil je graag meer informatie over de spelregels van de Marga’s aanbrengbonus? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op!