Vakantiewerk bij Marga Klompé?

Ben je op zoek naar een vakantiebaan? We zoeken vakantiemedewerkers in de zorg en in de horeca of huishouding. Geef onze ouderen de zorg en aandacht die zij verdienen. 

Volg je een zorgopleiding?
Reageer dan op onze vacatures voor vakantiewerk in de zorg. Je werkt en doet tegelijkertijd ervaring op. Zeker weten dat je daarna met een koffer vol ervaring naar huis gaat. Reageer snel, dan ben je verzekerd van (zinvol) werk in je vakantie!

Liever vakantiewerk in de horeca of de huishouding?
Ook als je niet zo thuis bent in de zorg, kun je bij ons je handen uit de mouwen steken tijdens de zomerperiode. Bijvoorbeeld in de huishouding, horeca of facilitaire dienst. Kom werkervaring op doen en verdien een leuk salaris.
 
Bij Marga Klompé zetten wij ons samen dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is.

Vragen?
Vragen of solliciteren? Neem dan contact op met Milou via 06-82708386 of per mail m.weeink@szmk.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!